Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]В Гърция има над 1,8 милиона нелегални мигранти, защото

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgВ Гърция има над 1,8 милиона нелегални мигранти, защото
Коментари Харесай

Йоаким Каламарис за бежанците: Трябва да спрем спогодбите със страни, които пречат на европейската ни политика

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

" В Гърция има над 1,8 милиона незаконни мигранти, тъй като на база интернационалното право, което е нарушено от Турция, първият вход като страна е Турция, а не Гърция, с цел да имат право те да подават молби за леговище. Турция получава средства от Европейски Съюз, употребява ги за войни и обезпечава на Пакистан и свои воени сътрудници работни места в Европа ", разяснява обстановката с бежанците на границата в студиото на " Плюс-минус " по Нова тв политическият анализатор доктор Йоаким Каламарис.

``
реклама

" Трябва да се спре дотирането на незаконните мигранти в Гърция и Европа, с цел да се разбере, че няма място за тях тук, нито за европейските жители, които се намират в дълбока продължителна рецесия. Ако европейците или нашите сътрудници не желаят да схванат, че жителите са в продължителна рецесия, би трябвало да го осъзнаят. И освен това. 

Време е да спрем да виждаме Турция като положително и неприятно дете, когато си желаяме, а да създадем евросамокритика и тя е следната: Трябва да спрем неотложно всички взаимоотношения и спогодби, които вредят на европейската тенденция, която сме поели. 

Тези незаконни мигранти нарушават непрекъснато интернационалните права, всички чакат за виза, те - не. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Partizanin (преди 1 секунда) Рейтинг: 7266 | Одобрение: 2021 Турция в никакъв случай не е била европейска страна и в никакъв случай няма да стане. Първобитният нрав на турците никой не може да го изкорени. Добрый совет всем: Сидите безшумно "До ", чтоб не случилось "После ".... Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР